Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Προστατεύουν την βουλή από τους συνταξιούχους


Όχι, οι δυνάμεις της Αστυνομίας δεν περιμένουν ούτε αναρχικούς, ούτε τους γνωστούς αγνώστους ούτε κανέναν. Για την πορεία των συνταξιούχων, που έφτασε στη Βουλή, έχουν παραταχθεί στη Βασιλίσσης Σοφίας. Το γιατί υπάρχουν τέσσερις... σειρές αστυνομικών για να ανακόψουν 1.000 μεγάλους ανθρώπους, που μόνο επεισόδια δε θέλουν να κάνουν, είναι ένα ερώτημα που δεν έχει απάντηση. Ή έχει, αλλά ας μη χαλάσουμε τις καρδιές μας...

Αντίθετα από τη στάση τους απέναντι στους ανθρώπους με κινησιακά προβλήματα, πριν από μερικές μέρες, σήμερα οι αστυνομικοί είναι πιο ήρεμοι. Ένας συνταξιούχος θέλησε να περάσει από τις... αστυνομικές ζώνες, έσπρωξε έναν αστυνομικό, αλλά εκείνος δεν αντέδρασε.

Ένας συνταξιούχος λιποθύμησε από την ένταση και χωρίς να υπάρξει κάποια επίθεση και άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Οι συνταξιούχοι ξεκίνησαν από την πλατεία Κλαυθμώνος και μέσω της Σταδίου κατευθύνθηκαν στο υπουργείο Οικονομικών. Από εκεί, έφτασαν στη Βουλή και πρόθεσή τους είναι να φτάσουν μέχρι και το Μέγαρο Μαξίμου.

Είναι κι ο Λουκάνικος εκεί!
Ολόκληρο Time τον συμπεριέλαβε στα Πρόσωπα της χρονιάς. Ήταν δυνατόν ο πιο διάσημος σκυλάκος της Ευρώπης να λείπει από συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο; Όχι είναι η απάντηση γι’ αυτό και έδωσε το παρών στο... ραντεβού των συνταξιούχων


Αν τους αφήσουν, φυσικά, να φτάσουν ως εκεί και δε στήσουν πάλι κανένα... φραγμό στη Β। Σοφίας, όπως έκαναν πριν από λίγα 24ωρα, στην πορεία των ανθρώπων με κινησιακά προβλήματα।
http://www.newsit.गर

ttp://www.ssstroumfakiaaa.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου