Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Συναυλίες αλληλεγγύης στην Χαλυβουργία και το Αλτερ


Με συναυλίες αλληλεγγύης δίνουν δημοσιότητα στον αγώνα τους οι εργαζόμενοι στην «Ελληνική Χαλυβουργία», που απεργούν για περισσότερες από 40 ημέρες και οι εργαζόμενοι στον Alter, που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες και αντιμετωπίζουν αβέβαιο μέλλον. Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας κήρυξε για αύριο απεργία σε όλο το Θριάσιο Πεδίο.
Στις 6 το απόγευμα, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Διονύσης Τσακνής και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα τραγουδήσουν για τους απεργούς χαλυβουργούς, στην πύλη του εργοστασίου στην Ελευσίνα. Θα προηγηθεί, στις 10 το πρωί, απεργιακή συγκέντρωση, στην πλατεία Ηρώων της Ελευσίνας.



Την Πέμπτη, στις 8 το απόγευμα, θα γίνει έξω από τις εγκαταστάσεις του Alter (Αγ. Παρασκευής 50, Μπουρνάζι) συναυλία αλληλεγγύης με τη συμμετοχή των: Γιάννη Κότσιρα, Διονύση Τσακνή, Μανώλη Φάμελου, Νίκου Ζιώγαλα και KollektiVa. Τη συναυλία στηρίζουν οι εργαζόμενοι στην Ελευθεροτυπία (απλήρωτοι από τον Αύγουστο), στον ΔΟΛ (κινδυνεύουν με περικοπές μισθών), στην ΕΡΤ και στα δημοτικά ΜΜΕ (αντιδρούν στην υπαγωγή τους στο ενιαίο μισθολόγιο και στο καθεστώς εργασιακής εφεδρείας) και στην Απογευματινή (βρίσκονται για περισσότερο από ένα χρόνο στον αέρα μετά το λουκέτο στην εφημερίδα).

enet.गर
http://www.ssstroumfakiaaa.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου