Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Aνακοίνωση του ΝΟΣΟΤΡΟΣ


«ΜΑΤωσαν» το ΝΟΣΟΤΡΟΣ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ

To NOSOTROS μπορεί να έχει σταθερή διεύθυνση κατοικίας, όμως βρίσκεται και στο δρόμο και όπου αλλού αποφασίσει κάθε στιγμή, ως πρόταση, ως αντίσταση και ως αλληλεγγύη. Έτσι στις 6 Δεκέμβρη του 2011, βρισκόταν στους δρόμους, στα Προπύλαια, στο Σύνταγμα, βρισκόταν στα χιλιάδες μάτια του κάθε Αλέξη που «έχασε» ή «χάνει» κάθε μέρα την ζωή του παλεύοντας για ισότητα, ελευθερία, και αξιοπρέπεια.

Αυτή ακριβώς τη μέρα διάλεξαν οι διμοιρίες των ΜΑΤ με την συνοδεία δύο ασφαλιτών να κάνουν μια «αναγνωριστική;;;» επίσκεψη στον χώρο με την δικαιολογία του «ανοιχτού και του δημόσιου», όταν τους ζητήθηκε ένταλμα έρευνας.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός και μάλιστα την ώρα της απουσίας μας (αλλιώς θα ήταν μάλλον «δυσκολάκι») να ξαναθυμίσουμε ότι:

το NOSOTROS είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ που απευθύνεται σε αυτούς που συμφωνούν με τις αξίες πάνω στις οποίες έχει θεσπίσει την ύπαρξή του. Για τους υπόλοιπους ήταν και θα παραμείνει ΑΒΑΤΟ.

Να ξαναθυμίσουμε ότι:

Δεν φοβόμαστε ούτε να τιμάμε τους νεκρούς μας, ούτε να βρεθούμε στην θέση τους.

Να ξαναθυμίσουμε ότι:

Σ΄ αυτόν τον κόσμο δεν μπορούμε τίποτε άλλο, από το να είμαστε ο Αλέξης, ο κάθε Αλέξης, ΤΌΣΟ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΙ, ΤΌΣΟ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ, ΤΟΣΟ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΙ.

ΤΟΣΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.

Στις 6 Δεκέμβρη του 08.

Στις 6 του Δεκέμβρη του 11.

Στις 6 του κάθε Δεκέμβρη.

Κάθε ΜΕΡΑ.

ΠΑΝΤΟΥ.

Ώσπου τα μάτια του Αλέξη να ξυπνάνε κάθε πρωί στα πρόσωπα όλων μας.

Στα πρόσωπα όλου του κόσμου.

Γιατί ο Αλέξης είναι εδώ!

Γιατί ο Αλέξης είμαι εγώ!

Γιατί ο Αλέξης είμαστε εμείς!

Nosotros – Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος

http://www.ssstroumfakiaaa.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου