Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Αθώος ο Εύελπις που ύμνησε την 21η Απριλίου


Αθώος κρίθηκε από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Σχολής Ευελπίδων, ο αρχηγός της Σχολής που τραγούδησε τον ύμνο της Χούντας ανήμερα της επετείου για το Πολυτεχνείο.Σύμφωνα με την ένορκη διοικητική εξέταση, ο Εύελπις αρχηγός της Σχολής είχε μιλήσει απαξιωτικά για την εξέγερση του Πολυτεχνείου και είχε επιβάλλει σε ομάδα πρωτοετών σπουδαστών να τραγουδήσουν ύμνο υπέρ της 21ης Απριλίου. Περίπου δυόμιση μήνες μετά κι ενώ οι περισσότεροι ανέμεναν την «τιμωρία» του, το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Σχολής Ευελπίδων που εξέτασε τη υπόθεση αποφάσισε να μη διαγράψει τον τεταρτοετή εύελπι και να τον αθωώσει με ψήφους 3 έναντι 2.

Για την πράξη του αυτή του αφαιρέθηκε η θέση του αρχηγού της Σχολής και του επιβλήθηκε 40 μέρες φυλάκιση και 20 μέρες φυλάκιση σε μερικούς ακόμη τεταρτοετής ευέλπιδες। Κατά της απαλλακτικής απόφασης, μπορεί να ασκηθεί έφεση από τη Διοίκηση της Σχολής ή το Γενικό Επιτελείο και να παραπεμφθεί σε δεύτερο πειθαρχικό.

tvxs.gr/

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΕΥΕΛΠΙΔΟΣ. ΟΧΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ 'ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΟΚΟΥΚΟΥΕΔΙΑ' ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΜΕΛΟΔΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΔΕ ΣΦΑΞΑΝΕ_.

    ΑπάντησηΔιαγραφή