Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Έκαψαν το "ΑΠΑΡΤΟ ΚΑΣΤΡΟ" στη Κερατέα.


Το πρωί της Τρίτης 17/1/12, αντικρίσαμε τα αποκαΐδια του χώρου που στέγασε τις λαϊκές ανοιχτές συνελεύσεις που αποφάσιζαν και οργάνωναν τον αγώνα μας για 4,5 μήνες.
Του χώρου που στέγασε την ανάγκη μας να ξαναβρισκόμαστε, να ξανασυζητάμε για την οργάνωση του αγώνα μας όχι μόνο ενάντια την κατασκευή ΧΥΤΑ, ΧΥΤΙ και ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ στην περιοχή μας, αλλά για την αντεπίθεση μας, σαν τοπική κοινωνία στην λαίλαπα των αντιλαϊκών και αντεργατικών μέτρων που εφαρμόζει η κυβέρνηση των δοσίλογων, της Ε.Ε και του ΔΝΤ με σκοπό τον αφανισμό του λαού και της χώρας μας.
Την αντεπίθεσή μας ενάντια στα χαράτσια, την εφεδρεία, την φτώχεια, την ανεργία,.
Την αντεπίθεσή μας ενάντια στη καταστροφή του μέλλοντος των παιδιών μας.

Αυτές λοιπόν οι συναντήσεις μας κάθε Κυριακή στο "Απαρτο Κάστρο", φόβισαν τους ντόπιους δοσίλoγους, τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και τα λαμόγια της περιοχής μας.
Έτσι αποφάσισαν, να κάψουν το «Άπαρτο Κάστρο», πιστεύοντας ότι θα μας φοβίσουν, θα μας τρομοκρατήσουν και θα μας υποχρεώσουν στην σιωπή.

Είναι ΒΛΑΚΕΣ!

Το μόνο που κατάφεραν, είναι να μας πεισμώσουν κα να μας κάνουν δυνατότερους.
Το μόνο που κατάφεραν είναι να πιστοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο το δίκιο του αγώνα μας.
Το μόνο που κατάφεραν, είναι να συσπειρώσουν τον λαό της Λαυρεωτικής κατά των λαμόγιων της τοπικής αυτοδιοίκησης που προσπαθούν να γίνουν «αρεστοί» στην κεντρική Κυβέρνηση, σαμποτάροντας τον αγώνα των κατοίκων.

Γνωρίζουμε και τους ηθικούς και τους φυσικούς αυτουργούς του εμπρησμού.
Και στους μεν και στους δε, τους διαβεβαιώνουμε ότι θα έρθει η ώρα και η στιγμή , που θα πληρώσουν ακριβά για τις μεθόδους και τις συμπεριφορές τους….

Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να αντιμετωπίζουμε, να τιμωρούμε και να κερδίζουμε φασιστικές, τραμπούκικες και κατασταλτικές μεθόδους, εναντίον μας…

Το «ΑΠΑΡΤΟ ΚΑΣΤΡΟ» σαν κατασκευή και στέγη, πολύ γρήγορα θα το ξαναφτιάξουμε.

Το «ΑΠΑΡΤΟ ΚΑΣΤΡΟ» της καρδιάς μας, ΔΕΝ καίγεται, ΔΕΝ φιμώνεται, ΔΕΝ τρομοκρατείται.

Καλούμε τον λαό της Κερατέας και της Λαυρεωτικής, και όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν και μας στήριξαν στον αγώνα μας , κατά του Κράτους των Εργολάβων και των ΜΑΤ, σε μία μεγαλειώδη και δυναμική συγκέντρωση - απάντηση, την Κυριακή 22 Γενάρη 2012 στις 11:00 το μεσημέρι, στο «ΑΠΑΡΤΟ ΚΑΣΤΡΟ».

Σας έχουμε ανάγκη όλους και όλες να βροντοφωνάξουμε μαζί:

NO PASSARAN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου