Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Πέρασε με κόκκινο, τραυμάτησε μπάτσο, αλλά αφέθηκε ελεύθερος ο Κίμωνας Κουλούρης


Ελεύθερος αφέθηκε ο Κίμωνας Κουλούρης μετά το σοβαρό επεισόδιο που είχε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στη συμβολή των οδών Καλλιρόης και Βουλιαγμένης. Ο πρώην βουλευτής και υπουργός αφού παραβίασε αλλεπάλληλες φορές φωτεινούς σηματοδότες αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο και μάλιστα στην προσπάθεια του να φύγει τραυμάτισε στα πόδια με το αυτοκίνητό του έναν αστυνομικό.

Εκείνος, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν εκτός ελέγχου και άρχισε να υβρίζει και να ειρωνεύεται τους αστυνομικούς λέγοντάς τους οτι είναι αδύνατο να εργάζονται με το ευτελές ποσό των 500 ευρώ μηνιαίως.

Τότε ένας απο τους αστυνομικούς του ζήτησε τα στοιχεία του «όπως οφείλει ο κάθε πολίτης», όπως του είπε χαρακτηριστικά.


Εκείνος έκανε προσπάθεια να φύγει και ο αστυνομικός μπήκε μπροστά απο το αυτοκίνητο και του είπε οτι αν επιχειρούσε να φύγει θα έπρεπε να περάσει απο πάνω του. Ο Κίμωνας Κουλούρης σε έξαλλη κατάσταση σύμφωνα με τους αστυνομικούς έβαλε πρώτη παρασέρνοντας τον αστυνομικό που τον τραυμάτισε στα πόδια.


Η Ομάδα ΔΙΑΣ αφού ακινητοποίησε το αυτοκίνητο του πρώην υπουργού κάλεσε περιπολικό της Τροχαίας και ο κ। Κουλούρης μεταφέρθηκε στην Τροχαία Κασαριανής. Πάντως ο πρώην υπουργός αργότερα αφέθηκε ελεύθερος καθώς μέχρι στιγμής δεν εχει υποβληθεί εναντίον του μήνυση.

http://tvxs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου