Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Eπανασύνδεση ρεύματος από την Λαϊκή Επιτροπή Καλαμαριάς


Επανασυνδέθηκε το ρεύμα σε σπίτι 48χρονης στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης μετά από παρέμβαση των μελών της "Λαϊκής Επιτροπής Καλαμαριάς".
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Επιτροπή Καλαμαριάς» «συνεργεία διακοπής ηλεκτροδότησης είχαν κόψει το ρεύμα, από τις 10 Σεπτεμβρίου 2011, στο σπίτι 48χρονης, στη συνοικία του Φοίνικα, καθώς χρωστούσε από τον προηγούμενο χρόνο λογαριασμούς κατανάλωσης ύψους 700 ευρώ.Η γυναίκα έχει καταθέσει τα χαρτιά της για σύνταξη αναπηρίας από τις αρχές του προηγούμενου χρόνου, αλλά ακόμη δεν έχει εγκριθεί, με αποτέλεσμα η ίδια και ο επίσης άνεργος γιος της να μην μπορούν να εξασφαλίσουν χρήματα για να εξοφλήσουν τα τιμολόγια του ρεύματος.»


Τα μέλη της «Λαϊκής Επιτροπής Καλαμαριάς» έκαναν έρανο μαζεύοντας το συμβολικό ποσό των 100 ευρώ. Στη συνέχεια παρενέβησαν στην εφορία και στην ΔΕΗ Καλαμαριάς και μετά από συνεννόηση με τους υπευθύνους της ΔΕΗ κατάφεραν να επανασυνδεθεί το ρεύμα στο σπίτι της. "Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι μόνο ο οργανωμένος και μαζικός αγώνας φέρνει αποτελέσματα απέναντι στη βάρβαρη και αντιλαϊκή πολιτική των κομμάτων της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η "Λαϊκή Επιτροπή Καλαμαριάς".
seleo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου