Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Εγκλωβισμένοι στο ραδιοσταθμό της Εκκλησίας


Εργαζόμενοι και μέλη αντιπροσωπείας συνδικαλιστών δημοσιογραφικών φορέων, βρίσκονται εγκλωβισμένοι μέσα στο κτίριο του ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας, όπου νωρίτερα έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν για το ξαφνικό κλείσιμό του.

Όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, Γιώργος Σαββίδης, ο ίδιος με αντιπροσωπεία συνδικαλιστών μετέβησαν στο κτίριο, προκειμένου να ενημερωθούν από τους εργαζομένους για την κατάσταση που επικρατεί, μετά τη σημερινή αιφνιδιαστική απόφαση της Ιεράς Συνόδου να τερματίσει τη λειτουργία του Σταθμού.

Η αντιπροσωπεία βρήκε κλειδωμένη με αλυσίδες την κεντρική είσοδο και εισήλθε στο κτίριο από πλαϊνή πόρτα. Όταν, όμως, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους επιχείρησαν να βγουν από το κτίριο, διαπίστωσαν ότι όλες οι πόρτες -και η πλαϊνή- ήταν κλειδωμένες.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, μέσω του ΑΜΠΕ, απευθύνει έκκληση προς τους εργαζομένους στον χώρο του Τύπου να συμπαρασταθούν στους συναδέλφους τους του Ραδιοσταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδας και ζητά συνάντηση με την ηγεσία της Εκκλησίας της Ελλάδας, καθώς πιστεύει ότι «είναι παραπληροφορημένη από τη διοίκηση του σταθμού»। Επικαλείται, δε, το πνεύμα της πρόσφατης επιστολής του Αρχιεπισκόπου προς την κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για «μεσαιωνικές συμβάσεις εργασίας» στον σταθμό.
.newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου