Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Kι άλλος νεκρός άστεγος! Βρέθηκε έξω από το νοσοκομείο της Πάτρας.


Η είδηση προκαλεί θλίψη και οργή όταν ένας άνθρωπος χάνει τη ζωή του το 2012 λόγω ψύχους. Μόνο αυτά τα συναισθήματα γεννιούνται με την είδηση ότι ένας άστεγος και άτομο με ειδικές ανάγκες βρέθηκε σήμερα νεκρός και μάλιστα έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο άστεγος ο οποίος φέρεται να είναι ηλικίας 55 ετών πέθανε και ο θάνατος του πιθανότατα οφείλεται στο κρύο αν και τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν με την ιατροδικαστική εξέταση.

Ο άτυχος άντρας σύμφωνα με τις πληροφορίες, προσήλθε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου, παραπονούμενος για προβλήματα υγείας, αλλά οι γιατροί που τον εξέτασαν φέρονται να μην διαπίστωσαν κανένα πρόβλημα και να τον έδιωξαν.

Στη συνέχεια ο ηλικιωμένος δεν έφυγε από το νοσοκομείο, αλλά παρέμεινε στους χώρους του. Εργαζόμενοι που αντιλήφθησαν την παρουσία του, του έδωσαν κουβέρτες, προκειμένου να αντιμετωπίσει το κρύο, ωστόσο, φαίνεται πως αυτό δεν στάθηκε αρκετό και δυστυχώς επήλθε το μοιραίο.
newsit.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου