Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Αργεντινή: Βομβιστική επίθεση σε ποινικό δικαστήριο του Μπουένος Άιρες


Δικιά μας είναι η πεποίθηση
Χωροφυλακή, νομαρχία, ομοσπονδιακή αστυνομία και δημοτόμπατσοι του Μπουένος Άιρες, ταγματασφαλίτες, αντιτρομοκρατικός νόμος, σύστημα βιομετρικής ταυτοποίησης, χιλιάδες κάμερες σε όλη την πόλη, πολιτοφύλακες έτοιμοι να γίνουν καταδότες, υπερπλήρεις φυλακές, βασανιστήρια, δολοφονίες… αυτό είναι το πανόραμα όπου αγωνιζόμαστε, αυτό είναι πάνω κάτω το πλαίσιο σε άλλες πόλεις όπου επιτίθενται σύντροφοι και συντρόφισσες, μεμονωμένα ή συλλογικά, χωρίς κανενός είδους κοινωνική συναίνεση και χωρίς την έγκριση οποιουδήποτε ηγέτη, αλλά μονάχα με τις αρχές και τις αξίες τους, που φλέγονται σαν τη φωτιά.
Από τη μεριά μας, γνωστοποιούμε πως στις 2.30 η ώρα τη νύχτα της Πέμπτης, 1 Μάρτη, επιτεθήκαμε μ’ έναν εκρηκτικό/εμπρηστικό μηχανισμό στο ποινικό δικαστήριο επί της οδού Παραγουάη 1536, στο κέντρο του πορτένιο (πόλη-λιμάνι του Μπουένος Άιρες), προκαλώντας εμφανείς ζημιές στην πρόσοψη και στις τζαμαρίες του.
Η σκέψη μας είναι κοντά στους συντρόφους Φρέντυ Φουεντεβίγια Σάα, Μαρσέλο Βιγιαροέλ Σεπούλβεδα και Χουάν Αλίστε Βέγκα, που ήταν σε απεργία πείνας στις φυλακές του Σαντιάγο από τις 17 Φλεβάρη, στο πλαίσιο των ημερών διεθνούς προπαγάνδισης της υπόθεσής τους (19-29/2).
Σύντροφοι: Η ανατροπή αγρυπνά και δεν πρόκειται να εξαφανιστεί! Όσο υπάρχει εξαθλίωση, θα υπάρχει ανταρσία!
Στ’ αδέρφια της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, που ακόμα και μέσα από τη φυλακή συνεχίζουν τον πόλεμο χωρίς ανακωχή. Αδελφωνόμαστε με τα λόγια τους, τις χειρονομίες τους, όπως και τις ενέργειές τους και το εγχείρημα που ανέλαβαν της Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας (FAI), στο οποίο επιζητούμε να συμβάλουμε και να το ενδυναμώσουμε.
Με αγάπη και συνενοχή για το σύντροφο Λουσιάνο Πιτρονέγιο (Τορτούγα), που είναι τραυματισμένος και αιχμάλωτος του χιλιανού κράτους· για τον Γκαμπριέλ Πόμπο ντα Σίλβα, κρατούμενο στη Γερμανία, ακέραιο αναρχικό, τον Μάρκο Καμένις, μαχητή για την απελευθέρωση της γης, τα αιχμάλωτα συντρόφια σε Μεξικό, Ισπανία, Ιταλία, Ινδονησία…
Με τον Μαουρίσιο Μοράλες και τον Λάμπρο Φούντα διαρκώς παρόντες στη μαχητική μνήμη.
Πόλεμο χωρίς ανακωχή σε όλο το σύστημα της κυριαρχίας
Αδάμαστος Πυρήνας για τη Διάδοση της Φωτιάς/ΑΑΟ
πηγές: i, ii
Η μετάφραση στα ελληνικά έγινε από τα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς/Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία-Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο (ΣΠΦ/FAI-IRF)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου