Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Στα γήπεδα το ΠΑΣΟΚ... αναστενάζει - H Αχαΐα θα γίνει ο τάφος του νεοφιλελεύθερου πασοκ…

Τελικά σοφή αποδείχτηκε η απόφαση του ΠΑΣΟΚ να αποφύγει όποιος ο διάολος το λιβάνι της ανοιχτές προεκλογικές συγκεντρώσεις. Γιατί ούτε στα πιο εφιαλτικά τους όνειρα οι Πασοκτζήδες δεν θα μπορούσαν να φανταστούν ότι δεν θα μπορούσαν να γεμίσουν ένα μικρό γήπεδο με οπαδούς τους ειδικά σε μια περιοχή που ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό το...
κάστρο του ΠΑΣΟΚ, όπως η Πάτρα.
Και όχι μόνο αυτό αλλά Παπανδρέου και Βενιζέλος αποδοκιμάστηκαν έντονα από συγκεντρωμένους έξω απ’ το γήπεδο με συνθήματα όπως «κλέφτες, κλέφτες», «Αλήτες, χίτες ταγματασφαλίτες» «ψωμί, παιδεία, ελευθερία η χούντα δεν τελείωσε το 73», «Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά» και άλλα παρόμοια.
Χαρακτηριστικό δείγμα το πόσο έχει απομονωθεί το ΠΑΣΟΚ απ’ την λαϊκή του βάση είναι ότι ΜΜΕ της Πάτρας σχολιάζουν ότι για πρώτη φορά, μετά την μεταπολίτευση,  το ΚΚΕ που είχε πραγματοποιήσει την προεκλογική του ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου, με ομιλητές τον Δημήτρη Κουτσούμπα, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ και τον Νίκο Καραθανασόπουλο, υποψήφιο βουλευτής του ΚΚΕ στον νομό. είχε πολύ περισσότερο κόσμο, απ’ ότι η συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ.
tsak-giorgis,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου