Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Τον ναζισμό τον τσακίζεις... δεν τον ψηφίζεις!




Αντιφασιστική συγκέντρωση
Πέμπτη 10 Μάη στις 5:00 μ.μ., στην Πλατεία Βικτωρίας

Μια σύγχυση πλανάται μέσα στα κεφάλια των αγανακτισμένων και δυσαρεστημένων από το πολιτικό σύστημα ψηφοφόρων. Η σύγχυση του φασισμού και του ναζισμού. Μια σύγχυση που μπροστά της η αστική δημοκρατία στέκει αμήχανη παραμένοντας ανίκανη να την ξεδιαλύνει και να την αποκηρύξει.

Και πώς θα μπορούσε άραγε να το κάνει όταν η ίδια αυτή αστική δημοκρατία έχει εκφασιστεί τόσο πολύ που είναι αδύνατον πλέον να θέσει τις διαχωριστικές γραμμές. Οι φασίστες βρίσκονται ήδη στο κοινοβούλιο. Είναι αυτοί που παραμονές εκλογών εξαρθρώνουν θεαματικά "τρομοκρατικές" οργανώσεις, είναι αυτοί που παραμονές εκλογών επιτίθενται με πογκρομ ενάντια στους μετανάστες αντιμετωπίζοντάς τους σαν σκουπίδια έτοιμα να τα ρίξουν στη χωματερή -τα ανακαινισμένα στρατόπεδα συγκέντρωσης- στην Αμυγδαλέζα αλλά και σε όλη την χώρα. Είναι αυτοί που ονειρεύονται φουνταρισμένες βάρκες γεμάτες μετανάστες και αυτοί που τους πυροβολούν μπροστά στα τείχη αποκλεισμού που φτιάχνει η δημοκρατία τους. Είναι αυτοί που παραμονές εκλογών, εφευρίσκουν την υγειονομική απειλή της κοινωνίας στο πρόσωπο μερικών οροθετικών γυναικών. Είναι αυτοί οι βαθιά ρατσιστές που προχωρούν ακάθεκτοι στη διαπόμπευση των θυμάτων τους. Είναι αυτοί που αποκαλούν όλους τους αγωνιστές και αγωνίστριες αυτού του τόπου τρομοκράτες αναβαθμίζοντας με ραγδαίους ρυθμούς τους τρομονόμους τους. Είναι αυτοί που αφού εξαθλίωσαν τη ζωή μας, αφού καταστρατήγησαν όλα τα εργασιακά δικαιώματα έρχονται να διαλύσουν την υγεία, την παιδεία, αυτοί που με την πρόφαση της «ανάπτυξης», καταλήστεψαν κάθε φυσικό πλούτο αυτού του τόπου και ξεπούλησαν τα δημόσια κοινωνικά αγαθά, καθιστώντας τα πανάκριβη πολυτέλεια για τους σκληρά αγωνιζόμενους εργαζόμενους. Είναι αυτοί που αφού δημιούργησαν τη φούσκα της κρίσης  υπέγραψαν στη συνέχεια άνευ όρων τα μνημόνια για να μετέτρεψαν τη χώρα στο τέλειο πειραματόζωο καταστολής και απολυταρχίας μέσα από την κατάλυση όλων των δικαιωμάτων μας και μέσα από την επιχειρηματικού μοντέλου διακυβέρνηση, των πολυεθνικών και του ΔΝΤ.
Αυτοί είναι στα έδρανά τους εδώ και πολλά χρόνια, και είναι οι φασίστες!
Από τις 6 Μάη τα έδρανα αυτού του ψευδώς αποκαλούμενου αστικού κοινοβουλίου θα φιλοξενήσουν την παρακρατική συμμορία χιτλερικής έμπνευσης. Είναι το βαθύ κράτος, οι ναζί που θα κάνουν τη βρομοδουλειά για τους θεσμικούς φασίστες. Είναι όλοι εκείνοι οι μαχαιροβγάλτες που φόρεσαν κουστούμια για να πλασαριστούν σαν πολιτική δύναμη που μάλιστα έχει και ρεύμα! Όλοι αυτοί οι υπόδικοι και δολοφόνοι μεταναστών και μη, που φαντασιώνονται την επαναλειτουργία των τόπων της χουντικής εξορίας. Αυτοί που φωτογραφίζονται υπό τη σκιά των ναζιστικών συμβόλων, αυτοί που χασκογελάνε ηλίθια και υποκλίνονται αυτάρεσκα μπροστά στη θηριωδία του ναζισμού. Αυτοί που διατάζουν στρατιωτικά, εργαζόμενους δημοσιογράφους να σηκωθούν μπροστά στη θέα του παραληρηματικού αρχηγού τους.
Αυτοί οι ανύπαρκτοι καρπαζοεισπράκτορες από το ανταγωνιστικό κίνημα στο δρόμο, δεν αναγνωρίζονται σαν πολιτικό κόμμα ούτε καταχωρούνται σαν τέτοιο, παρά  μόνο στους κόλπους των δυνάμεων καταστολής οι οποίοι και τους προστατεύουν. Η κοινωνία και οι αγωνιστές τους αναγνωρίζουν σαν την παρακρατική χιτλερική συμμορία που για την ώρα εξυπηρετεί το φασισμό της εξουσίας.
Η αστική "δημοκρατία" όμως θα τους ανεχτεί, θα κάνουμε κι εμείς το ίδιο;
athens.indymedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου