Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Στήριξη των μηχανισμών του κράτους στους φασίστες

-Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 6 συλληφθέντες λόγω της επίθεσης κατά Αιγύπτιων μεταναστών στο Πέραμα.
Στους πέντε από τους έξι κατηγορούμενους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, όπως εμφάνιση σε τακτά χρονικά διαστήματα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και καταβολή εγγύησης 2.000 ευρώ ο καθένας.
Hαπόφαση στηρίχθηκε στο γεγονός ότι οι Αιγύπτιοι στην προφορική τους κατάθεση για την αναγνώριση των δραστών έπεσαν σε αντιφάσεις. Συγκεκριμένα, οι δύο έκαναν διαφορετικές καταθέσεις, ενώ ο ένας δεν αναγνώρισε κανέναν από τους συλληφθέντες.
Η κατάθεση του Αιγυπτίου, ο οποίος είναι σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ίσως φωτίσει περισσότερο την υπόθεση η οποία δεν έχει κλείσει καθώς αναμένονται συμπληρωτικά στοιχεία, όπως τα δακτυλικά αποτυπώματα από το σημείο της επίθεσης
 Εναντίον των κατηγορουμένων ασκήθηκε χθες από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και δύο πλημμελήματα, που αφορούν βαριά σωματική βλάβη, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

-Ελεύθεροι οι 8 χρυσαυγίτες που προκάλεσαν επεισόδια στη Βέροια
Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά χθες η δίκη των οκτώ χρυσαυγιτών που το περασμένο Σάββατο προκάλεσαν επεισόδια στη Βέροια και στη συνέχεια εισέβαλαν σε καφενείο όπου χτύπησαν τον ιδιοκτήτη του, τους θαμώνες και κατέστρεψαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους. Η νέα δικάσιμος ορίστηκε για τις 27 Ιουνίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι και δύο υποψήφιοι βουλευτές της νεοναζιστικής οργάνωσης. Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας, ενώπιον του οποίου επρόκειτο να δικαστούν το μεσημέρι οι κατηγορούμενοι, έκανε δεκτό το σχετικό αίτημά τους και, σε συνδυασμό με την απουσία βασικού μάρτυρα, ανέβαλε εκ νέου την εκδίκαση της υπόθεσης. Η πρώτη αναβολή δόθηκε την προ- περασμένη Δευτέρα, όταν το δικαστήριο ήρε ταυτόχρονα την κράτησή τους.
Εις βάρος τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση και απειλή.

-Ελεύθερος κυκλοφορεί ο Κασσιδιάρης
Παρόλο που το ένταλμα της εισαγγελέος Ράικου είχε ισχύ 48 ωρών, τελικά δεν προσήχθηκε γιατί δεν το βρήκαν. Ωστόσο, αναβλήθηκε για 7η φορά η δίκη που είχε για ανάμειξη σε ληστεία.

-Ελεύθερος κυκλοφορεί και ο Λαγός
..που εμφανίστηκε σε εκδήλωση να λέει πως "έχουν θέμα με κάτι Αιγύπτιους" πριν από την επίθεση στους Αιγύπτιους.

-Ελεύθερος και ο άλλος φασίστας
..που απείλησε να πάει σε παιδικούς σταθμούς και να βγάλει έξω παιδιά μεταναστών

-Ελεύθερη και η κόρη του Μιχαλολιάκου και 2 ακόμη υποψήφιοι
..μετά την επίθεση σε μετανάστες στην Πειραιώς και στην Ιερά οδό.

-Καμία σύλληψη-προσαγωγή εναντίον των αμέτρητων πιά επιθέσεων γύρω από την ΑΣΟΕΕ και στους σταθμούς του ΗΣΑΠ.

...όλοι οι φασίστες ελεύθεροι !!!

Ας το καταλάβουν βαθιά οι ελάχιστοι που δεν το πήραν χαμπάρι ακόμα:
ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου