Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΟΛΓΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ-FAI/IRF ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ.


24 ώρες τη μέρα κλεισμένη σε 4 τείχους,
24 ώρες η κάμερα καταγράφει τις κινήσεις σου,
24 ώρες έλλειψης επικοινωνίας,
Αλλά δεν σε κατάφεραν…
Δεν καταφέρνουν να σε υποτάξουν, να σε φέρουν στα μέτρα τους, να σε δαμάσουν, να σε εξευτελίσουν. Η αιχμαλωσία είναι μια συνθήκη που όταν έχεις κηρύξει πόλεμο στο κράτος και στον πολιτισμό του δεν μπορείς να την ορίσεις, αλλά την αξιοπρέπειά σου, τον αυτοσεβασμό σου, την ανυποχώρητη στάση σου, μπορείς.
Η συντρόφισσα Όλγα Οικονομίδου μέλος της αναρχικής επαναστατικής οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς- FAI/IRF είναι ήδη 1 μήνα στην απομόνωση των γυναικείων φυλακών Διαβατών μετά την πειθαρχική μεταγωγή που της επιβλήθηκε από τις φυλακές της Θήβας όταν έσπασε στο ξύλο μια ρουφιάνα κρατούμενη που εσκεμμένα έβαλαν οι ανθρωποφύλακες στην ακτίνα της. Στα Διαβατά της έχουν ήδη επιβληθεί 3 πειθαρχικά λόγω του ότι αρνείται τον εξευτελιστικό για την αξιοπρέπειά της σωματικό έλεγχο. Στα τρία πειθαρχικά συμπεριλαμβάνεται και η  μεταγωγή της από τα Διαβατά η οποία εστάλη εδώ και καιρό στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και συγκεκριμένα στην Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών, η οποία όμως, παρότι έχει συνεδριάσει πολλές φορές μέσα σε αυτό το διάστημα, καθυστερεί σκοπίμως για να παρατείνει το καθεστώς απομόνωσης.
 Η συντρόφισσά μας βρίσκεται τόσο καιρό σε μία φυλακή μέσα στη φυλακή αλλά στέκεται με το κεφάλι ψηλά αγνοώντας τα κάγκελα, τους τείχους, τους ανθρωποφύλακες, τους ρουφιάνους, τους υποταγμένους και εξακολουθεί να κοιτάει έναν καταγάλανο ουρανό, τον ουρανό της αξιοπρέπειας.
Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην μαχήτρια Όλγα και επειδή όπως έχουν πει και οι σύντροφοι-μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς- FAI/IRF " η μνήμη δεν είναι σκουπίδι " ,  εμείς δεν ξεχνάμε…
ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΟΛΓΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ- ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ-FAI/IRF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου