Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Απειλές Χρυσής Αυγής για το αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη Νίκαια

Απειλές κατά μελών του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αριστερών και μεταναστευτικών οργανώσεων - των «εγχώριων άπλυτων εθνοπροδοτών», όπως τους αποκαλεί – εξαπολύει σε έκτακτη ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή, με αφορμή το αντιφασιστικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν σήμερα στην πλατεία Αγίου Νικολάου στη Νίκαια. Μάλιστα, η Χρυσή Αυγή καλεί τα μέλη της σε αντισυλλαλητήριο στην περιοχή.


Στην ανακοίνωση προστίθεται: «Λαθρομετανάστες από το Πακιστάν την Αλβανία την Αφρική και άλλα σκουπίδια που στοιβάχτηκαν στην πατρίδα μας, σε συνεργασία με εγχώριους άπλυτους εθνοπροδότες του ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ, ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ και άλλων "προοδευτικών" την Πέμπτη θα προσπαθήσουν το αδιανόητο, να κάνουν πορεία διαμαρτυρίας στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης στην Νίκαια (Καισαρείας 30), με σκοπό να θυροκολλήσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας και να απαιτήσουν το κλείσιμο των γραφείων μας.

Έλληνες πατριώτες εθνικιστές, αυτό δεν θα περάσει, όχι τα γραφεία δεν θα κλείσουμε, αλλά ούτε να πλησιάσουν στα 500 μέτρα δεν θα τους αφήσουμε. Πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί, γυναικόπαιδα και ηλικιωμένοι κάτω από τα γραφεία μας να βροντοφωνάζουν για τις αξίες και τα ιδανικά του Έθνους και εμείς οι νεότεροι ως δύναμη περιφρούρησης, σε συνεργασία με τοπικές από όλη την Αττική να αποτρέψουμε τον εχθρό και να διασφαλίσουμε την σωματική ακεραιότητα των Ελλήνων της Νικαίας αλλά και της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας που θα γίνει στόχος των αναρχομπολσεβίκων.

Η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη, κινητοποιήστε τους πάντες, φίλους και γνωστούς. Η έκβαση των γεγονότων που θα λάβουν χώρα την Πέμπτη θα κρίνει τη μελλοντική μας θέση στην Δ. Αττική και Πειραιά».

Υπενθυμίζεται πως το αντιφασιστικό συλλαλητήριο διοργανώνεται μετά τις απειλές μελών της Χρυσής Αυγής εναντίον μεταναστών καταστηματαρχών στην περιοχή στους οποίους και επέδωσαν «τελεσίγραφο» να κλείσουν τα μαγαζιά τους και να φύγουν από την Ελλάδα.
 tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου