Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

O καραμπινιέρος-δολοφόνος του Carlo Giuliani σε δίκη για κακοποίηση 11χρονού κοριτσιού


plakanika.jpg

Ο Μάριο Πλακάνικα θα δικαστεί με την κατηγορία του βιασμού της 11χρονης κόρης της πρώην συντρόφου του. Την απόφαση εξέδωσε η δικαστής του Καταντζάρο, Τιτσιάνα Μάκρι, που αντέκρουσε την υπεράσπιση του πρώην καραμπινιέρου και τον έστειλε στην Ιταλική δικαιοσύνη. Η δίκη θα ξεκινήσει στις 16 Νοέμβρη με την παρουσία της πρώην συντρόφου του Πλακάνικα, μητέρα της ανήλικης που φέρεται να υπήρξε θύμα των ορέξεων του κατηγορούμενου, που τον έχει κατηγορήσει πως κακοποίησε σεξουαλικά την 11χρονη κόρη της το 2007 όταν και είχε υποβάλει μήνυση που ξεκίνησε τις έρευνες για το περιστατικό. Ο Πλακάνικα κατηγορείται πως για ένα σχεδόν χρόνο κακοποιούσε σεξουαλικά την 11χρονη.
Ο κατηγορούμενος έγινε ευρέως γνωστός σε παγκόσμιο επίπεδο όταν είχε κατηγορηθεί για την δολοφονία του Κάρλο Τζουλιάνι στην Γένοβα το 2001 κατά τη διάρκεια των διαμαρτυριών της συνόδου των G-8, Ο Πλακάνικα ήταν τότε μέλος των Καραμπινιέρων και βρισκόταν στο τζιπάκι που είχε περάσει πάνω από το άψυχο σώμα του Τζουλιάνι όταν αυτός είχε πέσει τραυματισμένος θανάσιμα από τον εξ’ επαφής πυροβολισμό του κατηγορούμενου.
alterthess 

6 σχόλια:

  1. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΩΣ ΨΥΧΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ 12 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΒΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΩΡ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΕΙ ΣΤΙΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΒΑΘΜΟ; ΝΑ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ_.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΙΜΙΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΕΙΝ'ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΑΒΕΡΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...!

    ΝΑ ΚΑΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΤΖΟΥΛΙΑΝΙ...!

    FORZA POLIZIA, VAI VANCULO ANARCHOCOMMUNISTI...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΕΛΟ ΣΤ'ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...!

    FUCK DIRTY A.C.A.B., AND YOUR MOTHER'S PUSSY(CUNT)...!

    LONG LIVE POLICE AND NATIONAL STATE...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή