Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Μια ακόμα δολοφονική επίθεση κατά μεταναστών με μαχαίρι στη Μεταμόρφωση

Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκαν τρεις Πακιστανοί το Σάββατο στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, μετά από αντιφασιστική- αντιρατσιστική διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή με αφορμή την εισβολή μελών της Χρυσής Αυγής σε κουρείο μετανάστη και το μαχαίρωμα ενός Έλληνα πελάτη του. Οι δύο από τους τρεις Πακιστανούς νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ΚΑΤ, με την κατάσταση του ενός να κρίνεται σοβαρή.
Η δολοφονική επίθεση απασχόλησε  και τα διεθνή μέσα, όπως το Euronews, το Γαλλικό Πρακτορείο κ.α. Όπως σημειώνεται από το Γαλλικό Πρακτορείο μετά την εκλογική άνοδο της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής υπάρχει μια απότομη αύξηση των ρατσιστικών επιθέσεων σε μετανάστες σε συνοικίες της Αθήνας.

Στο δημοσίευμα γίνεται μια αναφορά στις τελευταίες επιθέσεις των μελών της Χρυσής Αυγής, αλλά και στην δημοσκοπική της άνοδο. «Παρατηρητές αναφέρουν ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν επωφεληθεί από τη δικαστική αδράνεια», σημειώνεται και προστίθεται πως «η αντιμετώπιση της αστυνομίας είναι ήπια απέναντι στα μέλη της Χρυσής Αυγής και συχνά οι δράστες δεν συλλαμβάνονται».
http://tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου