Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Στα αντιφασιστικά κατάστιχα...

Μαρίλια Κούζου και Μάριος-Γιώργος Β: αυτοί είναι οι "δημοσιογράφοι" του ρουφιανοσάιτ Μακελειό που "κάλυψαν ειδησεογραφικά" τόσο τα πογκρομ των νεοναζί στην πλ. Αμερικής όσο και την επίθεση τους στην Ι.Κούρτοβικ έξω από το ατ Αγ.Παντελεήμονα, στο οποίο απ' ότι φαίνεται την άτυπη διοίκηση έχει αναλάβει η χρυσαυγίτισα Σκορδέλη μαζί με το συνάφι της στο οποίο περιλαμβάνεται και τρανσέξουαλ(!!) εθνικίστρια. Τόσο η προνομιακή τους αντιμετώπιση από τους νεοναζί, όσο και η ορολογία που χρησιμοποιούν για την αντιστροφή των πραγματικών περιστατικών δείχνει ολοφάνερα απο ποιά πλευρά έχουν να επιλέξει να ταχθούν.
οι εφημερίδες Πρώτο Θέμα και Παραπολιτικά, το σάιτ Μακελείο και το κανάλι Extra 3 αποτελούν (μερικά) από τα μμε που έχουν επιλέξει ξεκάθαρα τη συμπόρευση τους με το Μιχαλολιάκο, ο οποίος ετοιμάζει και δικό του κανάλι με τη χορηγία του εφοπ-ληστη και προέδρου του οσφπ Μαρινάκη, ο οποίος απ' ότι φαίνεται δεν αρκείται στο να παραχωρεί (μετά πληρωμής)  συνδεσμίτες-υπάλληλους του στους νεοναζί.
Αυτοί (και όχι μόνο) είναι οι "φτωχοί έλληνες" που στηρίζουν τους νεοναζί: εφοπ-ληστές, κομιστές, κυπατζήδες...τίποτα να μη μένει στη σιωπή, τίποτα να μη μένει αναπάντητο.
athens.indymedia.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου