Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Στην Εργατική Λέσχη, στη Νέα Σμύρνη, No Pasaran!


 
IMG_0544
 
Η  πορεία στις 12/10 της Εργατικής Λέσχης στη Νέα Σμύρνη, ημέρα απελευθέρωσης της Αθήνας από τους ναζί, ήταν αγωνιστικό κάλεσμα στην περιοχή μας για την απελευθέρωση από την τρόικα, την κυβέρνηση, την εργοδοτική χούντα, τον φασισμό.
Η πορεία φαίνεται ότι ενόχλησε κάποιους.  Χθες το βράδυ, οι πάντα αφανείς εκπρόσωποι του παρακράτους γέμισαν την είσοδο της Λέσχης με μπάζα και σκουπίδια. Η χτεσινή ενέργεια είτε «αυθόρμητη» είτε «σχεδιασμένη»,είναι ένα μικρό κομμάτι στο παζλ κρατικής, παρακρατικής και εργοδοτικής τρομοκρατίας που κλιμακώνεται τις τελευταίες μέρες με συλλήψεις διαδηλωτών, χτυπήματα αγωνιζόμενων εργατών,επιθέσεις φασιστικών ομάδων.
Οι νυχτερινοί υπάλληλοι των αφεντικών και της τρόικας ας γνωρίζουν ότι η έντονη και πολύμορφη δραστηριότητα που έχει αναπτύξει η Εργατική Λέσχη για τις ανάγκες και τα δικαιώματα των εργαζομένων και των ανέργων, θα συνεχιστεί, έξω από την κρατική, δημοτική και επιχειρηματική διαπλοκή, σε σύγκρουση με τη βαρβαρότητα του μνημονίου και των υποστηρικτών του.
Στην Εργατική Λέσχη, στη Νέα Σμύρνη, no Pasaran!
 
[Στο χώρο μας, Ελ. Βενιζέλου 12 & Αιγαίου, γίνονται μαθήματα αλληλεγγύης σε μαθητές, λειτουργούν πολιτιστικές ομάδες, γίνονται εκδηλώσεις, συζητήσεις, προβολές. Κάθε μέρα, όλο και περισσότεροι έρχονται στη Λέσχη για να συμμετέχουν, να δημιουργήσουν, να μορφωθούν, να αντισταθούν. Η Εργατική Λέσχη είναι ένας τρόπος για να οργανωθεί ο κόσμος της εργασίας στην περιοχή μας και να διεκδικήσει δικαιοσύνη, ισότητα, ελευθερία, αξιοπρέπεια.]
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου