Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Βομβιστική επίθεση «στην καρδιά του κτήνους»



Τουλάχιστον 17 τραυματίες, εκ των οποίων τουλάχιστον 3 πολύ σοβαρά, σύμφωνα με ισραηλινές πηγές, ήταν το αποτέλεσμα έκρηξης βόμβας σε λεωφορείο που κινούνταν στο κέντρο του Τελ-Αβίβ, πολύ κοντά σε συγκρότημα στρατιωτικών κτιρίων. Ο εκπρόσωπος του σιωνιστή πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου μίλησε για «τρομοκρατική επίθεση», ενώ οι πληροφορίες -όπως γίνεται πάντοτε σ' αυτές τις περιπτώσεις- δίνονται με το σταγονόμετρο. Σύμφωνα με πληροφορίες από δυτικά πρακτορεία ειδήσεων, δεν υπήρξε επίθεση αυτοκτονίας, αλλά τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού από άνδρα που διέφυγε και αναζητείται από τη σιωνιστική αστυνομία, η οποία έχει αποκλείσει την περιοχή και τη «σαρώνει» με τη βοήθεια και ελικοπτέρου.
Πανηγυρισμοί ξέσπασαν στη Λωρίδα της Γάζας μόλις μαθεύτηκε το χαρμόσυνο νέο. Οπως μετέδωσε το BBC, τα μεγάφωνα των τζαμιών μετέδιδαν ότι πρόκειται για χτύπημα με τη βοήθεια του Θεού, ενώ Παλαιστίνιοι μαχητές πυροβολούσαν στον αέρα ανάμεσα σε ανθρώπους που πανηγύριζαν.
Οι οργανώσεις της Παλαιστινιακής Αντίστασης είχαν προειδοποιήσει τους σιωνιστές ότι τους επιφυλάσσουν πολλές «εκπλήξεις» και, όπως όλα δείχνουν, κρατούν την υπόσχεσή τους.

//www.palestineresist.gr/index.php/palestine/257-telaviv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου