Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Κάτω τα χέρια σας από τον 98 FM !


Τα προσχήματα ανομίας απλά δείχνουν το τέλος.
Ακόμη μια επιχείρηση μπάτσων, στημένη πρόχειρα και με αφέλεια με στόχο ξανά το πανεπιστημιακό άσυλο και την ελευθερία λόγου.
Αυτη τη φορά με την αναμενόμενη σύμπραξη του Καμίνη και του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, που δεν βλέπουν πότε θα τελειώσουν με τους κινηματίες.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ
Η “τυχαία” εισβολή μπάτσων σε συγκεκριμένους χώρους της ΑΣΟΕΕ και η κατάσχεση μηχανημάτων του 98FM δεν αφήνουν  κανέναν αδιάφορο για τις προθέσεις καταστολής του πλέον επικίνδυνου παράγοντα εξέγερσης, της εναλλακτικής μορφής ενημέρωσης.

Οι εισβολές σε καταλήψεις, σε στέκια και σε χώρους γίνονται για να περισταλλεί η ελεύθερη σκέψη ανθρώπων που δεν μασάνε το κρατικό παραμύθι για “παραεμπόριο μεταναστών και άντρα ανομίας”.
Πιό “παραεμπόριο”, εκείνο μερικών φουκαράδων που πουλάνε καμιά Κινέζικη τσατσάρα ή καμιά τσάντα και έχουν φορτωθεί όλη την παράνομη εισαγωγή τους από την Κίνα, ενώ οι χονδρέμποροι και οι νταβατζήδες αλωνίζουν ? Αυτό το παραεμπόριο κλείνει τα μαγαζιά στην Πατησίων και όχι η έλλειψη χρημάτων?
Πιό άντρο “ανομίας”? Εκείνο το studio του 98FM που ακούγεται  στην ερασιτεχνική ζώνη εδώ και 10 χρόνια παρεμβαλόμενοι από τον FreeFM, το σταθμό των εκλεκτών της ΕΥΠ τα τελευταία 7, ένα σταθμό χωρίς έσοδα?

Ματαιοπονεί το καθεστώς πιστεύοντας πως με καταστολή, με νόμους σαν αυτόν της Διαμαντοπούλου που κατήργησε το πανεπιστημιακό άσυλο αλλά επιτρέπει κάθε ρεμούλα και εκμετάλλευση εργαζόμενου στην παιδεία, με επιθέσεις, ξύλο και απαξίωση των κοινωνικών αγώνων θα κερδίσει ψηφαλάκια, εντυπώσεις και περισσότερες μέρες παραμονής στην εξουσία. Εχουν ξεχάσει μάλλον πως έχουν στη διάθεση τους το σύνολο των ξεπουλημένων αστικών  μέσων ενημέρωσης, σε σημείο που να μην είναι αναγκαία η κατάσχεση ενός πομπού και μερικών φτηνών μηχανημάτων προκειμένου να σιγήσει, φαίνεται πως ο 98 FM κάνει μεγάλη ζημιά !
ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
Εύγε στους συντρόφους που τον λειτουργούν, ο 98 FM εξακολουθεί  να υπηρετεί την αντιπληροφόρηση σε πείσμα του κάθε εξουσιαστή.
Στεκόμαστε αλληλέγγυοι/ες στον καθημερινό αγώνα τους.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠO ΤΟΝ 98FM, ΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Από τη συλλογικότητα του "εργασιακού δελτίου"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου