Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΘΗΝΑΣ

Ο Δεκέμβρης παραμένει επικίνδυνος για την εξουσία. Η μεγαλειώδης εξέγερση του 2008, προβάλλει σκηνές απο το άμεσο μέλλον της Ελλάδας της κρίσης.

Τέσσερα χρόνια μετα την εν ψυχρώ δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, από αστυνομικό εν ώρα υπηρεσίας, το κράτος καταστολής αποδεικνύει οτι συνεχίζει στην ίδια τακτικη.

Καθε κινητοποίηση αντιμετωπίζεται πλέον απο την εξουσία ως μια εν δυνάμει εξέγερση, και ως εκ τούτου επιχειρείται η διάλυση της απο την αρχή. Σήμερα, 6/12/12 η αστυνομ'ια κινούμενη σε αυτή την κατεύθυνση της κατάργησης των κοινωνικών δικαιωμάτων, επιτέθηκε αναίτια στην συγκέντρωση που λάμβανε χώρα στα Προπύλαια. Με τους μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, επιτέθηκαν επωχουμενοι στους συγκεντρωμένους διαδηλωτές και από τύχη δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός. Επ'ομενο αυτής της ενέργειας της ΕΛ.ΑΣ ήταν να αποχωρήσουν οι διαδηλωτές από το χώρο της προσυγκέντρωσης και η διαδήλωση να εκκινήσει βεβιασμένα.

Παρά την εντινόμενη καταστολή και την προσπάθεια τρομοκράτησης, χιλιάδες μαθητών το πρωίι και μεγάλο πλήθος το απόγευμα κατάφεραν να διαδηλώσουν στέλνοτας το μύνημα οτι θα συνεχίσουν να ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ, κόντρα στο συντηρητισμό και την εξαθλίωση, για μια ζωή με αξιοπρέπεια.

Αθήνα 6/12/12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου