Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Η κυβέρνηση τρομοκρατεί - Οι εργαζόμενοι στο Μετρό αντιστέκονται - Συνεχής ενημέρωση


Όλοι και όλες στα Σεπόλια στο αμαξοστάσιο του Μετρό 


3:20 «
Η κυβέρνηση αντί να δείξει έξοδο στο αδιέξοδο, διέταξε επίταξη. Από αύριο οι εργαζόμενοι στον προσταστιακό κατεβαίνουν σε 24ωρη απεργία, με πρόταση για επαναλαμβανόμενες 24ωρες και στο δρομολόγιο για Χαλκίδα. Δεν πάει άλλο» δήλωσε ο αντιπρόεδρος των εργαζομένων στον προαστιακό σιδηρόδρομο Νίκος Δρίτσας, από το αμαξοστάσιο των Σεπολίων,όπου βρέθηκε στο πλευρό των απεργών εργαζομένων στο μετρό.



3:15  Σπύρος Ρεβύθης, αντιπρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο μετρό
: Είμαι ηλεκτρολόγος με 22 χρόνια προϋπηρεσία. Δουλεύω σε βάθος 20 και 30 μέτρων κάτω από τη γη, που υπάρχουν κίνδυνοι για την υγεία. Έχω περάσει λεπτοσπείρωση από ποντίκι. Συντηρώ συστήματα με τάση 20.000 Βολτ, όπου για ένα λάθος μπορείς να γίνεις κάρβουνο. Δουλεύω νυχτερινά και τρεις Κυριακές υποχρεωτικά τον μήνα. Όλα αυτά δεν υπολογίζονται πλέον. Στον βασικό μισθό των 750 ευρώ, δικαιούμαι 150 ευρώ τον μήνα γιατί δουλεύω σε ιδιαίτερες συνθήκες και 110-120 ευρώ για τρεις Κυριακές τον μήνα. Όλα μικτά».




3:05 
Με κλαρκ οχυρώνουν αυτη τη στιγμή την κεντρική πύλη του αμαξοστασιου οι εργαζόμενοι του Μετρο στα Σεπολια 

από @ Makis Sinodinos




2:53  
Ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αιγαίου συμπαραστέκεται στους απεργούς στα ΜΜΜ 


2:50 
Αντιπροσωπείες εργαζομένων από άλλα σωματεία στα ΜΜΜ καθώς και εργαζόμενοι άλλων κλάδων συγκεντρώνονται στο αμαξοστάσιο του Μετρό. Όλοι στα Σεπόλια!
http://www.left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου