Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Επίθεση με δακρυγόνα σε αντιφασιστική πορεία στην Πάρο - Συμμετείχαν και μέλη της Χρυσής Αυγής στην επιχείρηση της αστυνομίας




Όταν οι διαδηλωτές πλησίαζαν στην ταβέρνα όπου γινόταν η εκδήλωση των Χρυσαυγιτών, ξεκίνησε επίθεση με δακρυγόνα, ενώ στην επιχείρηση της αστυνομίας, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, συμμετείχαν και μέλη της Χρυσής Αυγής που είχαν βγει από το χώρο της εκδήλωσης.

Οι πληροφορίες του Naxos News αναφέρουν για τη μεταφορά δυο ατόμων, ενός άντρα και μιας γυναίκας, στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Μάλιστα, όσον αφορά το τραύμα που υπέστη ο άντρας, αναφέρεται ότι είναι σοβαρό, αφού έχει σπασμένο πλευρό και έγινε συρραφή τραύματος στο κεφάλι. Συρραφή τραύματος στο κεφάλι έγινε και στην τραυματισμένη γυναίκα.

Το Κέντρο Υγείας, επισκέφθηκε για να δει τους τραυματίες ο δήμαρχος Πάρου, Στ. Βλαχογιάννης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη συγκέντρωση που προηγήθηκε στην πλατεία "Μαντώ Μαυρογένους, συμμετείχαν τουλάχιστον 400 άτομα, με μεγάλη συμμετοχή της νεολαίας, ενώ σχετικό ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου, που συνεδρίαζε την ίδια ώρα στο Δημαρχείο, διάβασε στη συγκέντρωση ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης δήμου Πάρου.

Πηγή: naxos-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου