Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Της Eurovision είμαστε εμείς οι χορηγοί, άνεργοι και απλήρωτοι από τον Ανδρέα Κουρή


Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας, σωματεία, εργατικές συνελεύσεις , συνελεύσεις γειτονιών και συλλογικότητες καλούν στη διαδήλωσή μας έξω από τον ελληνικό τελικό της  Eurovision, σήμερα στις 7:30 μ.μ. στο GAZI MUSIC HALL (Πειραιώς & Ιερά Οδός).
 
Στη συγκέντρωσή μας, που αποτελεί κορύφωμα του αγώνα που δίνουμε για περισσότερο από ένα χρόνο προκειμένου να αποτρέψουμε τη ληστεία των οφειλόμενων μισθών και των αποζημιώσεών μας από τον επιχειρηματία Ανδρέα Κουρή, καλούν μέχρι αυτή τη στιγμή το Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ), σε κοινή ανακοίνωσή τους η Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου (Σ.Β.Ε.Ο.Δ.), το Σωματείο Σερβιτόρων Μαγείρων & λοιπών εργαζομένων του κλάδο του επισιτισμού (Σ.Σ.Μ), το Σωματείο Βάσης Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων (ΣΩ.Β.Α), η Συνέλευση έμμισθων, άμισθων, «μπλοκάκηδων», «μαύρων», ανέργων και φοιτητών στα ΜΜΕ (Κατάληψη ΕΣΗΕΑ), η Συνέλευση Βάσης Τεχνικών Κινηματογράφου & Τηλεόρασης (Συ.Βα.Τε.Κ.Τ.), η Συνέλευση Συνδικαλιστών Βάσης Λοιπών Επαγγελμάτων και ακόμη ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου Αττικής (ΣΥΒΧΑ), ο Σύλλογος Μεταφραστών Επιμελητών Διορθωτών (ΣΜΕΔ), οι τεχνικοί της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ), η Λαϊκή Συνέλευση Χαλανδρίου, η Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Περιστερίου, το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, και η ΑΠ Ροσινάντε.
 
Στη διάδοση τους καλέσματος μας έχει συμβάλλει κι ένας ακόμη μεγάλος αριθμός εργατικών και πολιτικών συλλογικοτήτων που ανέλαβε με κάθε τρόπο να μεταφέρει προς όλες τις κατευθύνσεις το μήνυμα του αγώνα μας. Για εμάς -πέρα από συγκινητική- αυτή η ανταπόκριση μάς υποδηλώνει ότι ο κάθε μαχητικός αυτοοργανωμένος εργατικός αγώνας - όπου κι αν αναπτύσσεται- μπορεί να αγκαλιαστεί, να πλαισιωθεί και να διευρυνθεί. Κι ότι η αλληλεγγύη είναι το μοναδικό όπλο που μπορεί να του δώσει τη δυνατότητα  να κορυφωθεί μέχρι τη νίκη του.
 
Σε ότι αφορά το κλίμα τεχνητής έντασης που επιχειρήθηκε να καλλιεργηθεί τις τελευταίες μέρες, μέσω δημοσιευμάτων στον ηλεκτρονικό τύπο από τα παπαγαλάκια του Ανδρέα Κουρή και τα γραφεία του MAD TV ενόψει της σημερινής μας κινητοποίησης, οφείλουμε να απαντήσουμε ότι οι εργατικοί αγώνες δεν τρομοκρατούνται, ούτε λογοκρίνονται. Συνεχίζονται…
 
ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ!

 
Απολυμένοι/ες στα καταστήματα Metropolis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου