Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

24ωρη απεργία στο εργοστάσιο της Coca Cola της Θεσσαλονίκης.


Σε 24ωρη απεργία κατέβηκαν σήμερα οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της Coca Cola στη Θεσσαλονίκη. Από την αρχή του χρόνου οι εργαζόμενοι στα εργοστάσια της Coca Cola έχουν πραγματοποιήσει αρκετές 24ωρες απεργίες τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στο Βόλο.

Τελευταία, έχουν γίνει 1400 απολύσεις στην Coca Cola, ενώ εργαζόμενος δικαιώθηκε δικαστικά και προσωρινά κέρδισε την παραμονή στην εργασία του. Η εταιρεία εισάγει μεγάλες ποσότητες προϊόντων από την Ιταλία.

Με τη σημερινή κινητοποίησή τους ζητούν την ανάκληση των απολύσεων και προειδοποιούν πως δεν θα αποδεχθούν τα σενάρια για κλείσιμο του εργοστασίου.

3 σχόλια:

  1. Αρχικά ήταν 2, μετά έγιναν 20 και ξαφνικά-ως δια μαγείας-1400? Έλεος βρε παιδιά, η παραπληροφόρηση δεν έχει όρια? Και πάντα ο στόχος είναι η συγκεκριμένη εταιρεία, μα τόσο πια πουλάει? Για το κλείσιμο του εργοστασίου της Pepsico πχ ούτε μια φωνή, τίποτα? Τουλάχιστον, ας κάνει κάποιος τον κόπο να ψάξει λίγο πριν δημοσιεύσει.Τι να ψάξει? Χμμ, εγώ θα έλεγα αυτό: http://www.toxrima.gr/ti-apanta-i-coca-cola-gia-tis-2-apolisis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nai den to kserame na stirizoume mia apo tis megalyteres etairies ston kosmo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα τελευταία 5 χρόνια η πολυεθνική έχει απολύσει περίπου 5000 εργαζόμενους με τη μορφή της εθελουσίας εξοδου. Τώρα που δεν μπορεί να βρει άλλους εργαζόμενους να δεχτούν να τα πάρουν και να φύγουν άρχισε να βρίσκει γελοίες δικαιολογίες και να τους απολύει. Μήπως πρέπει να την λυπηθουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή