Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Καθαρίστρια σχολείου δέχθηκε πέντε μαχαιριές από άγνωστο


maxairi.jpgΕπίθεση με μαχαίρι από άγνωστο δέχτηκε καθαρίστρια σε σχολικό κτίριο στη Νεάπολη.

Συγκεκριμένα, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, ο άγνωστος δράστης, εισέβαλε στο σχολικό κτίριο και της κατάφερε πέντε μαχαιριές, την ώρα που καθάριζε αίθουσα.
Ο δράστης διέφυγε, ενώ συνάδελφός της, που βρισκόταν σε άλλο χώρο του σχολείου, ειδοποίησε την αστυνομία.
Η γυναίκα νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης, οπού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στους πνεύμονες. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η άτυχη γυναίκα φέρει τέσσερις μαχαιριές στην πλάτη και μια στο πόδι.
Από την πλευρά του, η Διοίκηση του Συνδέσμου Προσωπικού Καθαριότητας Βορείου Ελλάδος και Θεσσαλίας καταδικάζει την "πρωτοφανή εγκληματική επίθεση"εκφράζοντας παράλληλα τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση της άτυχης εργαζόμενης.
"Το περιστατικό αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει ότι το μεροκάματο των εργαζομένων στην καθαριότητα των σχολειών, έχει μετατραπεί σε μεροκάματο του τρόμου, με την αγωνία και το φόβο να κυριαρχούν στις βάρδιες των εργαζομένων την ώρα που οι έλεγχοι στα σχολικά κτίρια αποδεικνύονται ελλιπείς", σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου.
Στη συνέχεια, αναφέρεται: "Ζητάμε από την πολιτεία να πράξει το αυτονόητο, να πάρει αυστηρότερα μέτρα και να πραγματοποιήσει συστηματικότερους ελέγχους στα σχολεία καθώς σε διαφορετική περίπτωση οι επιπτώσεις θα είναι μοιραίες".
http://www.alterthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου