Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής και η Νέα Δημοκρατία θέλουν ΥΕΝΕΔ

Άλλη μια απόδειξη για το πόσο συστημικό γρανάζι είναι η συμμορία του Μιχαλολιάκου: Μόνο σαμπάνιες δεν άνοιξαν στα κεντρικά της Χρυσής Αυγής με την πρωτοβουλία του Σαμαρά να κλείσει την ΕΡΤ. Υποθέτουμε βάσιμα ότι θα ψηφίσει με χέρια και με πόδια την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που θα φέρει ο Σαμαράς στη Βουλή, γιατί τα πιο ολοκληρωτικά και χουντικής έμπνευσης και εκτέλεσης μέτρα που ευνοούν και την κυβέρνηση της Δεξιάς, είναι αυτά που της πάνε περισσότερο.

Το υβρεολόγιο του νεοναζί κόμματος ξεκινά: “Στους κρατικοδίαιτους υβριστές μας, που τα οικονομούσαν χοντρά από την κρατική τηλεόραση, δεν χρωστάμε απολύτως τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα, αυτοί μας χρωστάνε, καθώς εδώ και πολλά χρόνια μας υβρίζουν και μας συκοφαντούν μέσα από συχνότητες που δεν ανήκουν σε αυτούς, αλλά στον ελληνικό λαό”.

Η κρατική τηλεόραση σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή υπάρχει “για να σιτίζονται κάποια κομματόσκυλα”. Ως γνήσιοι απόγονοι του Αδόλφου δηλώνουν ευθαρσώς: “Φτύνουμε την ψευτοδημοκρατία των διαπλεκόμενων καναλιών – κρατικών και ιδιωτικών – και συνεχίζουμε τον Εθνικιστικό Αγώνα εναντίον όλων”.

Xτες το βράδυ, στη μεγάλη συγκέντρωση έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ όλοι οι διαδηλωτές ξέσπασαν σε έντονες αποδοκιμασίες και συνθήματα κατά του φασισμού μόλις αναφέρθηκε το νεοναζιστικό κόμμα και η στήριξη του στην απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου