Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Ανακοίνωση της ΓΣΕΕ για την γενική απεργία: στις 7 μ.μ. στο Σύνταγμα το συλλαλητήριο της Τετάρτης

Τριήμερο κινητοποιήσεων, ξεκινώντας από σήμερα. Το συλλαλητήριο της Τρίτης έχει οριστεί για τις 11.30 π.μ. στην Πλ. Κλαυθμώνος.

Η Κυβέρνηση συνεχίζει το καταστροφικό της έργο για κοινωνία και οικονομία και οι εργαζόμενοι συνεχίζουμε τον αγώνα για να μπει οριστικό τέλος σ’αυτές τις πολιτικές που εξοντώνουν τους εργαζόμενους και οδηγούν την οικονομία σε όλο και μεγαλύτερη ύφεση.

Η ΓΣΕΕ με βασικό αίτημα να μη ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο που αποτελεί ταφόπλακα για το σύνολο των εργαζομένων της χώρας, θα πραγματοποιήσει από κοινού με την ΑΔΕΔΥ 24ωρη Γενική Απεργία αύριο Τρίτη 16 Ιουλίου και συλλαλητήριο στις 11 π.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος. Η Συνομοσπονδία καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν και στο αποψινό συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ στις 8 μ.μ. στο Σύνταγμα. Η ΓΣΕΕ έλαβε απόφαση και θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο διαμαρτυρίας από κοινού με την ΑΔΕΔΥ και την Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 7 μ.μ. στην Πλατεία Συντάγματος.

Αντιστεκόμαστε σε όλους εκείνους που με τις λανθασμένες και αδιέξοδες επιλογές τους έχουν οδηγήσει τον ελληνικό λαό στη φτώχεια και στην εξαθλίωση. Αγωνιζόμαστε για την εφαρμογή μέτρων που θα αντιμετωπίζουν την ανεργία, τη λιτότητα, τη φορολεηλασία. Διεκδικούμε αλλαγή της πολιτικής των απολύσεων, των ιδιωτικοποιήσεων και εκποιήσεων του δημοσίου, της συρρίκνωσης των κοινωνικών αγαθών. Παλεύουμε για να μπει φραγμός στις κοινωνικές ανισότητες, την ύφεση, τα χρέη, τη διεύρυνση της κρίσης.

Τα συνδικάτα μαζί με την κοινωνία ενώνουμε τη δύναμή μας ώστε όλοι μαζί να είμαστε πιο ισχυροί και πιο αποτελεσματικοί. Είμαστε άνθρωποι και δε θα γίνουμε αριθμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου