Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Αυτοκτόνησε γιατί ο γιος του απολύθηκε από την ΕΡΤ

Αυτοκτόνησε γιατί ο γιος του απολύθηκε από την ΕΡΤΟ 75χρονος φέρεται να μην μπορούσε να αντέξει ότι το παιδί του έμεινε άνεργο

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 75χρονος στην Αμοργό επειδή ο γιος του απολύθηκε από την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με το naxos-news, ο συνταξιούχος από την Αρκεσίνη Αμοργού, έβαλε τέλος στη ζωή του περίπου στις 7 χθες το πρωί, αφού είχε περιέλθει σε απόγνωση μετά την απόλυση του γιου.

Ο 75χρονος, φέρεται να μην μπόρεσε να αντέξει ότι ο γιος του παντρεμένος με παιδιά έμεινε άνεργος και ο ίδιος δεν μπορούσε να τον βοηθήσει οικονομικά, ενώ παράλληλα είχε τη συνεχή επιμέλεια του δεύτερου γιου του που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Όσοι τον γνώριζαν, έλεγαν ότι από την ημέρα που απολύθηκε ο γιος του από το μουσικό τμήμα της ΕΡΤ, ο 75χρονος δεν έκρυβε την αγωνία του από τους συγχωριανούς του. Μέρα με τη μέρα, η ψυχολογία του έπεφτε όλο και περισσότερο, αφού δεν μπορούσε να δεχθεί το γεγονός, ότι ο ίδιος δεν θα μπορούσε να ενισχύσει οικονομικά τον απολυμένο γιο του και την οικογένειά του.

Έτσι, την Τρίτη, έφυγε από το σπίτι του και μετά από λίγο βρέθηκε στο σημείο όπου είναι η δεξαμενή της Αρκεσίνης στην οποία συγκεντρώνονται τα όμβρια νερά που χρησιμοποιούνται από τους αγρότες της περιοχής.

Κανείς δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πού βρήκε τη δύναμη να σηκώσει το βαρύ και μεγάλων διαστάσεων καπάκι που τη σκεπάζει και στη συνέχεια να πέσει μέσα, δίνοντας έτσι τραγικό τέλος στη ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου