Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ενημερωση για τα γεγονοτα ηγουμενιτσα

Την τριτη 02-07-13 στις 5 τα ξημερωματα γινεται αστυνομικη επιχειρηση στο τει ηγουμενιτσας.εξω απο το τει εχουν μαζευτει δυο πρασινες διμοιριες απο θεσσαλονικη μαζι με αλλες δυο απο γιαννενα 20 ασφαλιτες μαζι με τους αηδιας και ζηταδες της ηγουμενιτσας.παραλληλα αλλη μια διμοιρια βρισκεται εξω απο το τμημα.οι μπατσοι εισβαλουν στο τει οπου στη στεγαστικη κοιμουνται μια δεκαχρονη ο δεκαεπταχρονος αδερφος της η μητερα τους και μια ακομα κοπελα.ματ αρχιζουν να σπανε με κλωτσιες τη πορτα απο το ενα κελι οπου κοιμαται ο δεκαεπταχρονος.μπαινουν και πανε πανω απο τον δεκαεπταχρονο με φακους και του λενε σηκω και κατεβα κατω.ο ιδιος νομιζε οτι εβλεπε ονειρο αλλα ηταν η πραγματικη εικονα των γουρουνανθρωπων. οι μπατσοι αρχιζουν να του ψαχνουν το δωματιο κανοντας το ανω κατω ενω στον δεκαεπταχρονο του βαζουν χειροπεδες και στη κλουβα.

παραλληλα ματαδες κανουν ντου σε αλλο κελι οπου κοιμουνται η δεκαχρονη μαζι με τη μαμα της και αλλη μια κοπελα. αρχιζουν να ριχνουν κλωτσιες στη πορτα ενω τα ατομα μεσα στο κελι τους φωναζουν ποιος ειναι. ανοιγουν και οι μπατσοι τους κατεβαζουν και τους βαζουν στη κλουβα μαζι με το παιδι.βλεπετε η δημοκρατια τους δεν παιζει με δεκαχρονες τρομοκρατισσες. αμεσως οι μπατσοι αρχιζουν να κανουν ανω κατω το δωματιο. ισως να ειχαν πληροφοριες οι μπατσοι για βομβες στα παιχνιδια της μικρης.

παραλληλα ματαδες μπαινουν σε κελια της στεγαστικης οπου μεναν φοιτητες και λειπουν λογω καλοκαιριου. αρχιζουν να ψαχνουν κανοντας τα δωματια ανω κατω. στο δωματιο μιας κοπελας τα γουρουνια κατουρισαν στο κρεβατι της.

οι μπατσοι μεταφερουν την οικογενεια με τη κοπελα στο τμημα με τη κλουβα. η πυροσβεστικη οπου συμμετεχει στην φοβερη αυτη επιχειρηση κατεβαζει με το γερανο τη μαυροκοκκινη και ματαδες με ασφαλιτες εισβαλουν στη καταληψη αναρχικων κελι. ψαχνουν για δαχτυλικα αποτυπωματα  παντου πιατα ψυγεια κτλ. και κατασχουν εντυπο υλικο στερεοφωνικο πανο ηχεια αφισες cd παλουκια  το κουτι οικονομικης ενισχυσης μπουκαλια μπυρας  φιλτρακια τραπουλα ταυλι τασακια τα φαγητα απο το ψυγειο. μπατσοι το μονο που θελουμε πισω ειναι τα παγακια απο το ψυγειο αν δεν  εχουν λιωσει.

οι συλληφθεντες οδηγουνται μαζι με το παιδι στο δευτερο οροφο του τμηματος στην ασφαλεια.η μικρη ειναι σε κατασταση πανικου και εκλαιγε. ρωτανε τα ατομα ποιος σας εβαλε εκει ποιους ξερετε. στον δεκαεπταχρονο δειχνουν φωτογραφιες ατομων ρωτοντας τους αν τους ξερει καθως και φωτο με ατομα που συμμετειχαν σε τοπικα δρωμενα και πορειες. μετα απο απο 8 ωρες κρατησης αφηνονται φορτωνοντας τη μανα μαζι με τη κοπελα με τη κατηγορια διαταραξη κοινης ειρηνης.

ολη τη μερα μεχρι της 2 το πρωι η ηγουμενιτσα βρισκεται σε στρατοκρατια σε μια επιδειξη δυναμης του κρατους στη πολη. αυτη τη στιγμη βρισκονται 2 διμοιριες στη πολη. το τει ειναι ειναι υπο παρακολουθηση των μπατσων ανοιγει ως τις 3 το μεσημερι και μετα κλειδωνεται με αλυσιδες. κρατικη χουντα σε ολο της  το μεγαλειο. υπαρχουν αστεγα ατομα τα πραγματα φοιτητων και ατομων της στεγαστικης ειναι κατεσχεμενα στο τει. οι μπατσοι εχουν κατασχεσει επισης οπου τα πηραν μαζι τους 3 λαπτοπ 3 κιθαρες 1 μπουζουκι 1 κλαρινο 1 ακορντεον 1βιολι 1 αεροθερμο 1τοστιερα 1 ενισχυτη καλωδια ηχου βιβλια 1 μαχαιρι εργαλεια μαστορεματος ενω σπασαν ενα ποδηλατο αφου του σκισαν τα λαστιχα οπου ηταν το μεταφορικο μεσο της αστεγης οικογενειας.

αυτη ειναι η ενημερωση

μπατσοι tv δημοσιογραφοι νεοναζι ολα τα καθαρματα δουλευουνε μαζι.

ο αγωνας συνεχιζεται συνεχεια ενημερωσης θα υπαρχει συνεχως.
athens.indymedia




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου